Vertalingen, klantenservice Frans, tekstcorrectie

Franse en Portugese teksten voor bijvoorbeeld nieuwsartikelen, brochures, websites, handleidingen, productinformatie en cv’s vertaal ik in goed leesbaar Nederlands.

Vertalingen

Mijn ervaring en interesse betreffen de onderwerpen: landbouw, veeteelt, diergeneeskunde, ecologie, sociale geneeskunde, politiek, handel, voedingsmiddelen, consumentenproducten, techniek (m.n. werktuigbouwkunde), kunst en cultuur, architectuur, toerisme, mode, kookkunst.

Marketing en klantenservice

Vergroot uw afzetmarkt naar België, Frankrijk, Zwitserland, Canada (Quebec) en Franstalig  Afrika.  Uw handelsrelaties zullen het enorm waarderen als u hen in de eigen taal aanschrijft. Dan heeft u een streepje voor op de concurrentie!

Ik verwoord duidelijk uw boodschap in brieven en e-mails. Ik bel of skype als de tijd dringt. Ook mogelijk ‘s avonds en in het weekend. Dat is pas klantenservice!

Correctie van wetenschappelijke teksten

Op het gebied van rechten, menswetenschappen, cultuurwetenschappen en (para)medische disciplines zet ik in het Nederlands letterlijk de puntjes op de i.

Samenvatting en second opinion

Samenvattingen van Franse of Portugese teksten waarvan u slechts globaal de inhoud wilt weten.

Second opinion over vertaalde teksten om onjuiste interpretatie van de brontaal op te sporen voor een foutloos, gedrukt of digitaal resultaat.

Bekijk ook:

Bogaerstalen.nl een goede manier om talen te leren.